Isı Yalıtım Levhalarının Montajı

Yalıtım levhalarının montajı, yalıtkanın üreticisine ve farklı yalıtım malzemelerine bağlı olarak değişebilir. Yalıtım levhaları başlangıç ​​profili üzerine yerleştirilir ve ısı yalıtım levhalarının yapıştırılmasında kullanılacak yapıştırıcının dağılması için mala yardımıyla bastırılır. Daha sonra söve modelleri, dairesel başlı plastik dübeller kullanılarak desteğe mekanik olarak sabitlenir.

Köşe ve köşelerde kenar koruyucular gibi mekanik profillerle korunması gereken köşeler , lentolardaki damlalıklar, marangoz ve delikli bağlantı profilleri ile sisteme ekstralar veya eklemeler yapılmalıdır. Ayrıca fileli köşelerin kullanılması tavsiye edilir.

Isı Yalıtım Yapıştırma Harç Uygulaması

Yalıtım levhaları birinci kat harç ile kaplanır. Bu birinci katmanın üstüne, strafor dış duvar kaplamasını koruyan işleme katmanını oluşturan gömülü bir ağ yerleştirilir. Birinci kat harç kuruduktan sonra, iki kat arasına yaklaşık 4 mm kalınlığında ikinci kat harç sürülür. Bu ikinci kat kuruduktan sonra, yüzeyi pürüzsüz bırakmak için süngerleyebilirsiniz.

İkinci kat uygulandıktan ve kuruduktan sonra astar, daha sonra bir kaplama ve son bir dekoratif sıva uygulamak için harçlar ile dekoratif sıva arasında bir bağ köprüsü olarak uygulanır.Kurulacak sistemin tipine ve seçilen yüzeylere bağlı olarak yürütme süreci, hem yürütme sırasına hem de sistemi oluşturan katmanların farklı uygulamalarına göre değişebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı