PackandGO Yakında Hizmete Açılıyor!

Atahan Duran tarafından kurulan PackandGO, kurye taşımacılığı ve yemek teslimatı konusunda Türkiye’nin dağıtım uygulaması alanında yeni Unicorn’u PackandGO olacağını bildirdi. 2024 yılı içerisinde mobil uygulamaları yayına alıp başlayacaklarını belirtti. Daha modern bir alt yapı ve kuryelere özel mentorluk eğitimi ile daha yaratıcı işler yapacaklarını açıkladılar. Başlama aşamasında 3 tane yatırım görüşmesinden olumlu yanıt ile döndüklerini belirtti.

Merkezi Denizli ilinde bulunan KavunSoft yazılımında sahibi olan Atahan Duran’ın en büyük artısı tüm projelerinin yazılım geliştirme işlerini kendisi üstlenmesidir. Böylelikle işin yazılım AR-GE tarafında sürecin devamlılığının garantisini veriyor. Daha önceleride Kavvun.com, 4UPay gibi projeler ile tanımıştık. Türkiye’nin start-up alanında iyi projelere imza yatan teknoloji ve bilişim girişimcisi Atahan Duran’ın PackandGO projesini çok iyi yerlere getireceğine inanıyoruz.

Türkiye’de bu taşımacılık alanında büyük rakipleri olduğunu belirten Atahan Duran yeni projesi PackandGO’nun yapay zeka taşımacılık desteği ile rakiplerinden önde olacağını belirtti.

packandgo.com.tr yakında yayında olacağının haberini aldık.

Türkiye’de paket dağıtım sektörünün geliştiğini dile getiren Atahan Duran, yerli yazılımların desteklenmesinin mutluluk verici şekilde olduğunu ifade ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı