Ücretsiz Astrolojik Doğum Haritası Çıkarma Sitesi

Doğum haritaları çıkarılırken işlemlerde kullanılacak olan girdilerin doğruluğu son derece önem arz eder ki, bazı durumlarda birkaç dakikalık yanlışlığın bile tüm astrolojik açıları yanlış yönde etkileyeceğini bilmek gerekir. Bir doğum haritasının sağlıklı bir biçimde oluşturulabilmesi ve yorumlanabilmesi için, doğum tarih ve saatinin tam olarak bilinmesi şartı vardır. astroasis.com sitemizde ücretsiz olarak hizmet verdiğimiz doğum haritası programı da, gün, ay, yıl ve saat olarak gireceğiniz bu verilere göre kişiye özel natal (doğuma) harita sonucunu yorumlu bir şekilde vermektedir.

İnternet üzerinde yayında olan birçok ücretsiz doğum haritası uygulaması bulunmakta. Bu servisleri incelediğimizde, büyük bir kısmının yalnızca gezegen ve burç sembollerine yer verdiğini, ancak bu sembollerin hangi doğrultuda yorumlanacağını herkese göre anlaşılır şekilde ortaya koymakta yetersiz olduğunu görüyoruz. Oysa ki astroloji uzmanı olmayanlar detaylı ve kapsamlı doğum haritası verilerini görmek isterler. Bu bilinçle bizler de astroasist.com olarak detaylı yorumları barındıran bir harita uygulaması olarak yayın yapıyoruz.

Doğum haritalarındaki yerleşimlerin kısmen yoruma dayalı tarafları olmakla beraber, esasen genelde belli manalara işaret eder. Bu yüzden yüzde yüz olmamakla birlikte farklı astrologların yorumları hemen hemen aynıdır.

Yeterli astrolojik bilgiye sahip olmasanız da kendinize ait detaylı ve yorumlu natal haritanızı çıkarabilirsiniz. Haritanızı çıkarmak için doğum anınıza ilişkin tarih bilgilerini ve coğrafi konumunuzu formdan seçmeniz yeterlidir. Yıldız haritamı göster butonunu tıkladığınızda derhal haritanız ekranda görünecektir.

Doğum haritası hesaplaması birçok deneyim ve bilgi gerekliliği içeren, son derece zor ve karmaşık bir işlemdir. Bu nedenden dolayı astrolog olmayan bir kişinin kendisine ait doğum anına ait yıldız haritasını çıkarması, gerekli astrolojik bilgilere sahip olmadan ihtimal dahilinde değildir. Ancak teknolojik destek sayesinde tüm hesaplamaları sizin için yapabilen bilgisayar destekli yazılımlar oluşturulmuştur. Bizler de sitemizi kişisel doğum haritanızı en kolay şekilde çıkarmanız için tasarladık.

Eskiden üst düzey astroloji bilgisine sahip olanların ephemeristen faydalanarak uzun uğraşlar sonucu çıkarmak zorunda kaldıkları doğum haritalarını, bu çağda sitemizin doğum haritası hesaplama sistemi ile astroloji bilmeyenlerce bile hesaplamak ve pozisyon ve açıların anlamlarını görmek mümkün hale geldi.

Astrolojik cisimlerin konumları an be an değişse de, kişisel doğum haritaları belli bir ana bağlı kalınarak uzayın bir fotoğrafı niteliğinde olmasından dolayı değişmez.

Astrolojik doğum haritası bir kişinin doğum anında bulunduğu bölgenin coğrafi konumuna göre astrolojik manada etkisi olan yıldız ve gezegenlerin dağılımlarını ve aralarındaki geometrik ilişkiyi gösteren bir haritadır.

Kısaca söylemek gerekirse ücretsiz bir doğum haritası astroloji alanında donanımlı kişilerin bilgi ve deneyimlerinin teknoloji sayesinde bilgisayar programlarına aktarılmış halidir.

Gök günlüğü denilen tablolar tüm tarihler için gezegenler ve Güneşin yerleşimlerini izlemeye yarayan çizelgelerden oluşur. Bu verileri inceleyerek, konumları görebilirsiniz görebilirsiniz fakat, gerek haritayı tam olarak çıkarmak ve gerekse işaretleri okuma ve yorumlama kısmında tıkanıklık yaşayabilirsiniz. Haritadaki sembollerin okunması ancak astrologlar tarafından yapılabilen zor ve karmaşık bir iştir. Bu alanda bir astroloji uzmanından ücretli destek alabilir ya da internet sitemizin doğum haritası tespit etme programını kullanabilirsiniz.

Yükselen Burç Analizinde Neler Var? Nasıl Hesaplanır?

Hepimizin bildiği gibi, Güneşin ışığından daha fazla faydalanmak için saatler belirli tarihlerde ileri ya da geri alınır. Son senelerde bizim bölgemizde bu tür bir ayarlama sonlandırılmış olsa da, yükselen burcu tespit edilecek kişinin doğum tarihinde bu uygulamanın yapılıp yapılmadığı bilinmeli ve tüm hesaplama bu parametreye göre yapılmalıdır.

Yeterli astrolojik bilgi vermeyen sitelerde yükselen burç tespit yöntemleri ararken bir birine benzeyen çizelgelerle karşılaşmışsınızdır. Yükselen burcun tespit edilmesi konusunda kesin sonuç veren basit bir yükselen burç hesaplama cetveli bulunmamaktadır gerçekte. Karşınıza çıkan bir tabloda, coğrafi koordinata yer verilmiyor ve yalnızca Güneş burcunuzun ne olduğu ve 2 saatlik arayla yükselen burçlar sıralanmışsa önemsemeyin. Çünkü gerçek yükselen burç hesaplama işleminde koordinat bilgisi, yerel saat farkı ve haliyle ileri/geri saat uygulaması hesaba katılmak zorundadır.

Sitemizin hesaplama sistemiyle, herhangi bir astroloji bilgisine sahip olmanıza gerek kalmadan yükselen burcunuzu tespit edebilirsiniz. Yapacağınız işlem son derece basit. Elbetteki doğduğunuz andaki saati doğru bir şekilde bilmeniz şartı ile. Web sitemizdeki yükselen burç bulma kısmına, doğduğunuz saati ve doğduğunuz bölgeyi yazın, devamında çıkacak olan hesaplamayı yap butonunu tıklamanız yeterli olacaktır.

1.Ev (yükselen burç) dünyaya geldiğiniz saatte coğrafi konumunuza göre, doğuda yükselmekte olan burca nispet edilen addır. 12 evlik sisteme göre düzenlenmiş olan yıldız haritanızdaki birinci evinizdir. İnsanlar kendilerini Güneş burçlarına göre tarif etseler de, dışarıdan bakılınca dışarıdan daha farklı biçimde görünürler. Çünkü karşı tarafa nasıl göründüğümüz en fazla yükselen burcumuzla alakalıdır.

Birinci evdeki burcun neyi ifade ettiği ve ne tür özellikler verdiği, hesaplama sonrasında ele geçen bilgilerle beraber verilmektedir. Astrolojide 1. Evin önemi dış burçtan (Güneş burcu) daha çoktur diyebiliriz. Çünkü 1. Ev (yükselen burç) bulunduktan sonra tüm astroloji haritasının diğer detayları da çıkarılabilecek demektir. Harita yorumlamalarında öngörüler her zaman 1. Evden hareketle yapılır. Bu da yükselenin ehemmiyetini anlamamıza yarayan en önemli bilgidir aslında. Doğum saatinizi öğrenip muhakkak hangi yükselen burç olduğunuzu tespit edin. Bu bilgi, kendi özelliklerinizi daha iyi anlamanızı, dış dünyaya nasıl göründüğünüzü daha hızlı bir şekilde bilmenizi kolaylaştırır.

ASC (Ascendant) bulunması için gök günlüğü kayıtlarından faydalanılır. Bu kaynaklar astrolog olmayanlar için anlaşılması mümkün olmayan karmaşık bilgilerden oluşur. Ephemeristen yararlanabilmek için astroloji ilminde üst seviyede bilgi ve deneyim sahibi olunması gerekmektedir. Yükselenin bulunmasında en garanti ve güvenilir yöntemlerin başında bir astroloji uzmanından yardım almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Bizim yazılımımızı da bu amaçla güvenerek kullanabilir, ASC (Ascendant) burcunuzu net bir şekilde hesaplayabilirsiniz.

Güneş Burcu Ücretsiz Hesaplama

Güneş burcunuz doğal kimliğinizi ve yaşantınızın olağan akışı içerisinde aynı kalan içsel özelliklerinizi tanımlar. Bu özellikler sizin dünyaya parıldadığınız görüntü, en gerçek en içteki parçanızdır. Aslında yaşam kaynağımız olan Güneş, Güneş Sistemi’nin merkezinde bulunur ve aynen bu biçimde Güneş’in bulunduğu burcunuz da benzeri olmayan kişisel merkezinizi şekillendirir. Kişisel özelliklerinizi öğrenebilmek için sitemizdeki Güneş burcu hesaplama uygulamasından yararlanabilirsiniz. Güneş, astrolojik sistemdeki en parlak güç olduğu gibi, doğum haritalarında da en parlak güç olarak yorumlanır. Güneş’in pozisyonu, özünüzle ve hayatınız boyunca kim olmaya yaklaştığınızla ilişkili kabul edilir. Enerjinizi dış dünya ile nasıl paylaşıma sunduğunuzu ortaya koymakla birlikte sahip olduğunuz şeylerin, amaçladığınız şeylerin ve içsel benlik duygunuzun ana yapısını oluşturur. Belli bir yaştan sonra, Güneş burcunun etkisi güçlenir çünkü, gerçekte kim olduğunuz konusunda kendinizi daha iyi anlama olgunluğu kazanırsınız.

Ay Burcu Hesaplama Programı Ücretsiz Yorumlama

Ay’ın sembolik anlamda koruyucu olarak Güneş’in etrafında turlaması ve Güneş’in ışıklarını yansıtması gibi, Ay burcumuz da kendimizi korurken seçtiğimiz yöntemleri, kendimizi nasıl güvende ve rahat tuttuğumuzu gösterir.

Duygularımızla ilgili birçok konuda etkili olan Ay’ın doğum haritasındaki konumu astroloji uzmanının çok üzerinde durdukları başlıca konular arasındadır. Natal haritada, Ay’ın bulunduğu burç, özellikle evlerimizde ve özel hayatımızda çevremize duygusal manada nasıl tepki verdiğimizi tespit etmemizi sağlar.

Bir doğum haritasındaki Ay burcu bilinçaltımızı ifade ettiği için duygusal dünyamızla alakalı birçok mesele Ay burcumuzla tam olarak ilişkilidir ki, bize zevk veren işler hatta alışkanlıklarımız bile burçlardaki Ay’ımızın tesiriyle gündeme gelen konulardır. Hislerimiz üzerindeki sert ve kararlı etkisiyle yaşamımızın tüm yönlerini ciddi seviyede etkisi altına alabilir ancak, her şeyden önemlisi kurduğumuz ilişkiler üzerinde etki sahibi olmasıdır. Ay’ın konumlandığı burç özellikle sevgi anlamındaki beklentilerimizi, beslenme yöntemlerimizi ve duygusal manada rahata erme ihtiyaçlarımız da yönlendirir.

Astrolojik hesaplamaların genelindeki gibi, Ay burcunu bulmak için de doğum anına ait bilgilerin dakika bazında bilinmesi şarttır. Bu kısmın doğruluğu büyük öneme sahiptir, çünkü yalnızca küçük bir saat farklılığı tamamen farklı bir burca işaret edebilir, bu yüzden emin olmak adına kesinlikle titiz olunması gerekir. Bu doğum saati bilgilerine sahip olduğunuzda, sitemizdeki gibi güvenilir bir otomatik hesaplama sistemi gerekli sonucu olanak sağlayacaktır.

Kendinizin ya da doğum bilgilerini bildiğiniz birinin içsel dünyasını daha iyi anlayabilmek için, sitemizdeki Ay burcu hesaplama yazılımını kullanabilirsiniz. Şayet Ay burcunuzu öğrenmeyi istiyorsanız doğum bilgilerinizi gerekli bölümlere girmeniz gerekiyor. Akabinde Ay Burcumu Göster butonuna tıklayın. İşlem bu kadar. Eğer başka birisine ait Ay burcu raporu bilgilerine erişmek isterseniz o kişiyle ilgili doğum saatini, şuan Ay’ın hangi burçta olduğunu bilmek istiyorsanız mevcut tarihin bilgilerini formdaki ilgili kutucuklara yazmanız gerekiyor. Bununla birlikte o tarih ve saate ait Ay’ın bulunduğu astrolojik pozisyonu ve o burçta nasıl yorumlandığını görebilirsiniz.

Merkür Burcu Analizi ile Neler Öğrenebilirsiniz?

İlk tanıştığımız kişinin, gerçekte Güneş burcuyla değil, Merkür burcu ile muhatabızdır. Merkür yerleşimimiz iletişim şeklimiz üzerinde tesirli olduğundan, ve düşünce dünyamızı yönettiğinden dolayı, yaşamımızın her yönünü etkiler. Astrolojik konumuna göre Merkür’den aldığınız etkiyi anlayabilmek için Merkür burcu öğrenme sistemimizi aracılığıyla gerekli tespitte bulunmalısınız. Natal haritada bulunduğu yere göre değişik özellikler gösteren Merkür burcumuz, potansiyel zekamızı ve bu zekayı ne yönde kullandığımızı gösterir. Merkür konumumuz nasıl düşündüğümüzü, yazma yöntemimizi ve çevremizle iletişim kurma kalitemizi anlatır. Yıldız haritasındaki Merkür gezegeni, öğrenme, bilgiyi toplama ve çevreyle fikir alışverişinde bulunma biçimimizi şekillendirir.

Venüs Burcu Hakkında Tüm Detaylar ve Özel Haritanız

Venüs gezegeni hareket halinde iken, 24 saatlik süreçte ortalama 1° lik yol alır. Bu, bir burçta ortalama bir ay misafir olduğu anlamına gelir. Buna ek olarak on sekiz aylık süre zarfında bir kez retroya girer ki, tam lokasyonu anlamanın en geçerli yöntemi doğum haritanızı okumak doğduğunuz anda hangi burçta olduğunu belirlemek için bir Venüs burcu hesaplama sistemi kullanmaktır. Venüs’ün konumlandığı burç değerlerle alakalı olduğu için maddi ve manevi varlıklarımızla ilişkimizi yönetir. Astrolojik açıdan daha önemlisi, doğum haritamızdaki Venüs sevgiye bakış açımızı, nasıl merhamet gösterdiğimizi, aşkla aramızdaki mesafeyi anlatır. Aradığınız aşkla aranızdaki uyumluluğu çıkarmak için Güneş burcu astrolojisini kullanmak sıkça kullanılan bir yöntemdir fakat, Venüs burcu yorumu tam manasıyla aşkı anlamanın en iyi yöntemidir.

Mars Burcu Hakkında Tüm Detaylar ve Özel Haritanız

Diğerlerine göre Mars yüksek hızda hareket eden bir gezegendir ve hangi dönemlerde retro hareket ettiğine göre iki – yedi ay arasında burçlarda etkinlik gösterir. Bilindiği gibi Mars’ın tüm zodyak boyunca hareket etmesi ortalama 2 sene sürer. Bu 2 yıllık süreyi tam olarak tespit edebilir, şu anda neler yaşadığınıza ve hissettiklerinize göre farkındalığınızı geliştirirseniz, sonraki Mars döneminde nasıl harekete geçeceğiniz ve enerjinizi nasıl arttıracağınız hakkında iyi bir iş yapmış olursunuz. Natal haritalardaki Mars’ın getirilerini anlamak, nasıl hareket ettiğiniz ve motivasyon kazanmak için ihtiyaç duyduğunuz şeylerle ilgili fikir verir. Bu bilgi, enerjinizi yükseltmenize ve yaşamınızı daha kolay hale getirmenize yardım edebilir. Haritanızdaki Mars’ın yerini kesin bir doğrulukla bulmak için Mars burcu hesaplayıcısı kullanmakta fayda vardır.

Detaylı Jüpiter Burcu Yorumlu Açıklamalı Servis

Bir haritadaki Jüpiter’i hesaplamanın birden fazla yolu vardır. İnternet tabanlı bir astroloji aracından yararlanarak tek işlemle Jüpiter burcunuzu kolayca hesap edebilirsiniz, tabiki doğum tarihinizi ve yılınızı bilmeniz şarttır. Bununla beraber çevrimiçi Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihleri ​​de gözden geçirebilirsiniz. Astroloji haritanız çıkarılmışsa Jüpiter’inizin bulunduğu burcu buradan da tespit edebilirsiniz. Özellikle içerdiği manalarla beraber bu pozisyona detaylıca göz atmak isterseniz Jüpiter burcu uygulamamızdan yararlanabilirsiniz. Jüpiter’in haritadaki yerleşimi sizinle alakalı tahmin ettiğinizden daha fazlasını söyler, algınızın açıklığını ve bilinç seviyenizi yükseltme yollarını su üstüne çıkarır. Genişleyen Jüpiter genelde bu özelliğinin beraberinde yüksek dozda doğruluk serumu getirir. Jüpiter’in yer aldığı burcu iyi derecede anlamanız, hayatınıza daha fazla şansı çekmenize imkan verebilir.

Satürn Burcu Nedir? Nasıl Hesaplanır? Ne Anlama Gelir?

Astroloji haritasında, Satürn burcu, sınır çizgilerimizi, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluk duygumuzu işaret eder. Satürn’ün konumu, sorumluluklarımıza bakışımızı açıklayabilir ve bununla birlikte, doğal manada dışa vurmakta zorluk çektiğimiz ve hatta karakterimizin bir parçası olarak özümsediğimiz özellikleri de gösterir. Satürn, uzun sürede devir yapan bir gezegen olup, bir burçta aşağı yukarı iki buçuk sene geçirir ve ilk başladığı yere geri gelmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman alır. İşte o tekrar geliş anına Satürn’ün Dönüşü denir ve bu bir reşitlik işaretidir. Bu, benzer yaş grubundaki kişilerin birbirine benzeyen hayat dersleri aldığı şeklinde kabul edilir. Websitemizde yer alan Satürn burcu bulma programı aracılığıyla Satürn’ün konumlandığı lokasyonu hesaplayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı